Kontakta mig

frilansjournalist

Hasse Hedström

journalist@hassehedstrom.se, fotograf@hassehedstrom.se.
Katarina Bangata 57
116 42 Stockholm
Tel: 070-320 51 81
Medlem i:
Svenska Journalistförbundet
Sveriges Fotografers förbund
Alis – bevakar litterära rättigheter

2 reaktion på “Kontakta mig

 1. Hej Hasse, ett riktigt fläskexempel på privat verksamhet som uppstod i Dalarna när AMU-gruppen privatiserades är bildandet av Yrkesakademin i Falun. Hagström som drog i gång Yrkesakademin fick med sig en del säljare och chefer från AMU. med sig tog man även kursmaterial, bla en hel del av de kurser jag skrev. Sedan gick allt på personliga vänskapsband inom länsarbetsnämnd, arbetsförmedling och kommunala beslutsfattare. Vinsterna blev enorma. i dag finn Hagströmska gymnasiet i Falun . Hagström blev utsedd till årets företagare i Falun för en del år sedan. Ett lyckat exempel på hur jag inte tycker man ska få leka med våra skattepengar. Det var också ett politiskt korrumperat handlande som gjorde det möjligt. Alla var goda sossar som kliade varandras ryggar för personlig vinning.
  I bland verkar politisk tillhörighet mer vara ett sätt för karriären än hur man tänker sig att livet ska vara för alla oss som lever på denna planet. Nåja jag ska inte moralisera.
  Ha en bra helg o hälsa Birgitta
  Leif

  • Hej, Leif!
   Visst är det så det är många av dem som själva beslutat om överförandet av skolor till den privata sektorn sedan är de som blivit rika på det, det gäller till exempel ett antal sossar och kanske ännu fler moderater – se till exempel hela Kunskapsskolan vars skapare är de som politiskt gjorde det möjligt att starta den typen av skolor. Det är väl så här det brukar gå till i bananrepubliker, eller i Ryssland.
   Hur har ni det annars i Sumpan? Har Elisabet fått något stockholmsjobb ännu? Birgitta och jag sitter här och planerar spanienflytten. Vi har bokat in en månad i september i El Port del la Selva och jagar nu lägenhet i Barcelona.
   Birgitta hälsar, hälsa Elisabet också!
   Hasse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *